Aktiviteter

Vill du komma nära en alpacka? På våra visningar går vi alltid in till dem i hagen och chansen är stor att någon av dem kommer fram och hälsar!

Fasta guidade visningar
Då och då har vi guidade visningar här på gården vid tillfällen som aviseras här på hemsidan och på Facebook.
Då träffas vi på utsatt tid, man betalar sin entré och ungefär en kvart senare börjar själva visningen. Efter visningen finns möjlighet att köpa garn eller ull.

OBS! Nya priser från 1:a maj 2018:

Pris: 100:-/person (50:-/barn t o m 7 år)
Ingen föranmälan behövs

Inbokat besök
Kanske har ni inte möjlighet att komma på våra fasta guidade visningar? Eller vill bara göra något kul ihop med släkt eller vänner? Man får oftast lite mer kontakt med alpackorna om man är lite färre, och man kan fotografera mera som man vill.
Maila oss på info@upplevalpacka.se och föreslå några tider som passar er, så avtalar vi en tid som kan passa. Vi kan ta emot helger, och sommartid även kvällar.

Pris: 150:-/person (80:-/barn t o m 7 år)
Enbart avtalade tider

Vi följer rekommendationer om smittskydd, som är till för att skydda både djur och människor från smittspridning. Därför ser vi gärna att du tvättar händerna före och efter besöket inne hos alpackorna, antingen i handfatet nere i vårt stall, eller med handspriten vi har vid entrén. Har du varit på en annan gård med dina skor/stövlar är de bra om de är rengjorda innan besöket hos oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *